ЗОНА Политики - всё о политике и политиках в Украине

ЗОНА Политики - всё о политике и политиках в Украине

В Одесі експатрульного засудили за отримання хабаря

Читать на русском

В Одесі експатрульного засудили за отримання хабаря

В Одесі експатрульного засудили за отримання хабаря

В Одесі експоліцейського Валерія Тарасенка засудили за отримання хабаря від п’яного водія.

Про це редакція 368.media дізналася з Малиновського райсуду за ч.1 ст.368 КК.

У серпні поліцейського взводу №1 роти ТОР управління патрульної поліції разом із колегами перебував у наряді, а перехресті вулиць Овідіопольська дорога та Святослава Ріхтера.

До поліцейських підійшла жінка та вказала на транспортний засіб, який стояв неподалік із відкритими дверима, припустивши, що водій, ймовірно, погано себе почуває.

Підійшовши до транспортного засобу КІА старший сержант поліції Тарасенко відкрив передні двері та почав спілкуватись з водієм. У останнього був запах алкоголю з рота.

Старший сержант поліції підійшов до службового Renault Duster та взяв з переднього пасажирського сидіння кепі. Він повідомив лейтенанту, що у водія наявні ознаки алкогольного сп’яніння, після чого обидва направились до водія. Патрульні запропонували чоловікові здійснити подих у кепі. так вони змогли перевірити запах алкоголю з рота.

У KIA номерний знак були наявні технічні несправності, що унеможливлює його подальший pyx. Старший сержант поліції Тарасенко продиктував водію, номер телефону знайомої особи, яка надає послуги з евакуації.

У водія виявили недійсний дозвіл на зберігання вогнепальної зброї та травматичний пістолет. Розуміючи, що поліцейські складуть на нього протоколи. чоловік запропонував гроші.

Двоє з трьох патрульних відмовились та почали рухатись у бік службового авто. Тарасенко вимкнув свій відеореєстратор та взяв у водія 1,5 тис. гривень.

Підозрюваний уклав угоду з прокурором про визнання винуватості. Тарасенко засудили та оштрафували на 17 тис. гривень.