ЗОНА Политики - всё о политике и политиках в Украине

ЗОНА Политики - всё о политике и политиках в Украине

"Укренерго" до 15 березня планує завершити роботи з відновлення надійності електропостачання Одещини

електроенергія,експорт

"Укренерго" до 15 березня планує завершити основні роботи для відновлення надійності електропостачання Одеської області.

Об этом сообщает Минправда


"З вівторка в Одесі немає відключень – ні через балансові обмеження, ні через мережеві. Мережа вже здатна пропустити обсяг електроенергії, який потрібен місту і області. До 15 березня плануємо завершити основні роботи для відновлення надійності живлення регіону, тобто для того, щоб відключення того чи іншого елемента мережі не призводило до масштабних обмежень споживання", – повідомив голова правління "Укренерго" Володимир Кудрицький.

Він додав, що ці роботи будуть проводитись без додаткового обмеження споживачів.

Як повідомлялося, 27 лютого в Одеській області cталося аварійне відключення високовольтної лінії, внаслідок цього без світла залишились майже всі райони Одеси та Одеський район. Ввечері понеділка "Укренерго" змогло ліквідувати аварію на магістральній лінії електропередач.

Аварія сталася наступного дня після того, як в "Укренерго" заявили про завершення відновлювальних робіт та покращення енергопостачання Одеси.

4 лютого НЕК "Укренерго" повідомило про масштабну аварію в магістральній мережі в Одеській області, що сталася через відмову обладнання, яке неодноразово відновлюється після російських атак. Мережевий оператор тоді попередив про більш тривалі обмеження електропостачання Одеси та прилеглих районів.

Источник: Устав