ЗОНА Политики - всё о политике и политиках в Украине

ЗОНА Политики - всё о политике и политиках в Украине

Російські громадянства родини Богдана Львова

Нещодавно журналісти програми «Схеми» виявили наявність російського паспорта та майна  в Москві у голови Господарського касаційного суду Богдана Львова. За інформацією журналістів Львов набув громадянство країни-агресора ще в 90х і не вийшов з нього ні в після анексії Криму, ні, після початку повномасштабної війни.

Після виходу сюжету журналістів очікуваних кардинальних змін у кар’єрі та житті Богдана Львова – не сталось. Він продовжує працювати суддею, виносити рішення іменем України та очолювати Касаційний Господарський суд.

Позиція Богдана Львова у всій цій ситуації: довідки про громадянство сфабриковані чи то самими журналістами, чи то службою ФСБ. Як перевіряється інформація щодо російського громадянства Львова та дружини й чому сумніватися в ній достатньо складно – добре розписано в статті Спілки мертвих юристів.

Ми ж, перевірили й інших членів родини судді Львова й виявили, що не лише в нього та його дружини є російське громадянство й нерухомість, а й, скоріш за все, таке має і його 32-річна дочка.

Знайомтеся, Анна Богданівна Львова – дочка голови Касаційного Господарського суду.

Дочка Богдана Львова є не публічною людиною й сам суддя згадує про неї лише в своєму досьє під час конкурсу до Верховного суду. На жаль, графа «громадянство» в анкеті прихована, проте, враховуючи, що Богдан Львов досі відхрещується від російського громадянства його й дружини, сумніваємось, що в 2016му він чесно написав про те, що його донька має громадянство рф.

Анна Львова народилась у 1990 році, згідно з російськими реєстрами вона має паспорт та індифікаційний номер російської федерації. Більш того, схоже на те, що Анна Львова перебувала та працювала в Москві до кінця червня 2022 року, аж поки не переїхала жити в Дубаї.

Згідно з даними російського реєстру у 2010 році дочка судді Львова cтала власницею квартири площею 63.5 кв.м в Москві по вулиці Ленінградське шосе 130.

У тому ж році, у віці 20 років, дочка Львова отримала й російське громадянство, що підтверджується документами з відповідних російських реєстрів. Також у 2017 році Анна Львова отримала в росії та водійське посвідчення, дані паспорту та ІНН при видачі водійських прав - збігаються з наявними в інших російських базах.

Згідно з наявною в нас інформацією працює Анна Львова в ТОВ «ТРАНСНАВИСОФТ». Згідно з сайтом компанії займається вона автоматизацією транспортних наземних перевезень, у тому числі й комунального транспорту.

Проте проживання доньки впливового судді в столиці країни-агресора можна підтвердити не лише документами, але і її власною сторінкою в мережі Instagram.

Ось тут донька Богдана Львова розповідає про те, як викопала своє авто зі снігу в Москві ще в листопаді 2016 року.

А ось тут, вже у 2018му році, Анна Львова питає кому привезти сніг у Москву з Нью-Йорку, а через кілька днів у коментарях до своєї фотографії розповідає як сумує за батьківщиною коли їде в іншу країну й ми розуміємо, що своєю батьківщиною донька судді вважає зовсім не Україну.

Загалом у інстаграмі доньки Богдана Львова можна знайти чимало фото з Москви та подорожей в інші країни. А чого ви там не знайдете: це фотографій зроблених в Україні чи таких, які хоча б якось  засуджували напад її «родіни» на Україну та вбивства тисяч українців.

Насправді єдина публікація у 2022 році датована кінцем червня й вона стосується переїзду всієї родини доньки Богдана Львова в Об’єднанні Арабські Емірати. Схоже, після щонайменша 12 років постійного проживання в Москві донька судді Львова все ж вирішили змінити країну перебування.

Як бачимо, говорячи про величезний патріотизм та відсутність російського громадянства суддя Львов забуває розповісти про рідну доньку, яка щонайменше 12 років проживає в Росії та навряд змогла у 20 років отримати  російське громадянство без допомоги та підтримки батьків.

На жаль, попри всі наявні факти, які показують зв’язок голови Касаційного господарського суду та його родини з країною-агресором Львов продовжує не лише працювати суддею, але й виконувати обов’язки голови суду, адже, його колеги так і не змогли назбирати 14 (!) підписів, щоб  скликати збори суддів та винести питання висловлення недовіри Богдану Львову. Сподіваємось, що ще один описаний нами факт зв’язку родини судді з рф все ж переконає його колег, що таким суддям не місце в українській судовій системі.